The happy goddess  in you
Atelier waar vintage, gerecycled & Dierbaar textiel een nieuw leven krijgen.

Bijvullen van meditatiekussens met boekweitdoppen


  • Met een auto vol zakken met boekweitdoppen kom ik naar jouw yoga studio toe om de meditatiekussens en bolsters bij te vullen die nog wel een tijdje mee kunnen.
  • Je kent het wel, je hebt een prachtige yogastudio maar je kussens bieden door het vele gebruik geen goede ondersteuning meer. De boekweit kan eigenlijk wel eens bijgevuld worden en de buitenhoezen zijn nog bruikbaar. Doe mee met de circulaire economie en laat je meditatiekussen en bolsters bijvullen met verse boekweitdoppen.
  • Om de kwaliteit te waarborgen overleg ik graag van te voren naar aanleiding van wat foto's of filmpje hoe de kussens eruit zien en de binnenhoes het beste gevuld kan worden. Ik neem dan het juiste gereedschap mee. Het is je gegund: Bijvullen van kussens om de yogastudenten  en jezelf weer een fijne meditatie & yogaplek te geven: 
- Voor 10 kussens 80,- 
Inclusief boekweitdoppen, ook check ik de kussens op extra borging & reciteer ik de
Vajra Sattva mantra tijdens het bijvullen. De kilometervergoeding is 0,19 eurocent per km.

Voor 20 kussens 145,- inclusief boekweitdoppen, ook check ik de kussens op extra borging & de Vajra Sattva mantra tijdens het bijvullen. De kilometervergoeding is 0,19 eurocent per km.


- Je kunt ook de kussens komen brengen en ophalen in Hoorn n-h op afspraak. Dit biedt de mogelijkheid  voor particulieren en kleine yoga en meditatie scholen om voor minder dan 10 kussens bij The happy goddess in you te laten bijvullen.
Voor 9.- kies je voor het meedoen aan de circulaire economie! 

inclusief boekweitdoppen, ook check ik de kussens op extra borging & reciteer ik de  Vajra Sattva mantra tijdens het bijvullen.