The happy goddess  in you
Atelier waar vintage, gerecycled & Dierbaar textiel een nieuw leven krijgen.

Dierbaar textiel

Geeft de mogelijkheid om jouw Dierbare stof uit een bijzondere tijd bij je te dragen door er een gebruiksvoorwerp voor de aankomende van te maken.

Ik ben gespecialiseerd in het maken van meditatiebenodigdheden, kussens, tassen en hoofddoeken van gerecyclede stoffen en Dierbaar textiel.


Het bijzondere aan deze geschenken zit in het textiel, jouw textiel wat niet gewassen wordt en daardoor blijft zoals het is tot in de vezels die je bijstaan en troosten in de verwerking van het leven vanuit dankbaarheid en vergeving.

Het ontwerp is niet standaard maar gemaakt vanuit passie voor het leven want diep van binnen weet je dat je innerlijke kracht je op weg helpt.


In het atelier aan De Bullaan 4 te Heiloo kun je met je uitgezochte textiel langskomen na het maken van een afspraak 06-53684451, zodat alle aandacht voor jou is gereserveerd. Hier begint het proces namelijk al met textiel wat je hebt gevonden. Ik krijg terug dat dit een belangrijke start is om mét of zonder dierbaren met zorg te doen.
Thuis zijn er al allerlei herinneringen losgekomen. Neem deze gewoon allemaal mee naar het textielatelier. Daar gaan we verder want met liefdevolle aandacht kun je de verhalen vertellen die bij jouw meegebrachte stoffen horen.

Hierna stel je met je Dierbare stof een kleurenpalet samen rond jouw gekozen item, een tas, meditatie of lounge kussen. Er is een grote diversiteit aan stoffen van The happy goddess in you, die uit gerecyclede stoffen en kleding bestaat die je rijkelijk gebruiken mag.


Intake gesprek is 3 uur en onder het genot van versnaperingen, heerlijk verse koffie ontwerpen we een pracht van een Dierbaar product. Levensverhalen en heinneringen krijgen een veel aandacht in de liefdevolle omgeving in het textielatelier.

De waarde van dit proces is : 75.-

Het maakproces gebeurd op een afgesproken moment in de week. Voor de verbinding luister ik tijdens dit maakproces de lievelingsmuziek uit de tijd van het Dierbare textiel maar ook de lievelingsmuziek van de ontvanger van het kussen. Ik stuur je procesfoto's zodat het kussen of je tas naar je toe groeit en langzaam eigen kan worden.
De waarde voor dit proces is: 125.-
Een Bezielingsdag duurt van 10u tot 15u inclusief fantastische lunch bij 'De keuken met karakter', het samenstellen van het kussen en het maakproces met procesfoto's, lievelingsmuziek en een persoonlijk kussen.
Daar vraag ik een waarde voor van: 255.-

Samen-geef-kado is een product wat je samenstelt met lapjes textiel van vrienden, familie en Dierbaren. Het ontwerpen tijdens het intakegesprek van ongeveer 3 uur, foto's die ik je stuur tijdens het productproces, draaien van de lievelingsmuziek,  productie van minimaal 2 werkdagen heeft  een waarde tussen de 255.- tot 300.-
Het Samen-geef- kado, het kussen, de  meditatie mat of tas bestaat uit vele verschillende lapjes die liefdevol bij elkaar worden geplaatst, een zo een palet van kleuren, texturen & herinneringen wordt. Samen doen met een groep van 7 mensen zou op een bedrag van rond de 42,- komenOp Instagram: the_happy_goddess_in_you_ post ik elke week de avontuurlijke belevenissen uit het textielatelier, laat je inspireren!
                                                                   
 

Op Instagram en Facebook worden er wekelijks nieuwe belevenissen en  foto's gepost  en voel je welkom om ook op social media te lezen over de avonturen met gerecycled & Dierbaar textiel