The happy goddess  in you
Atelier waar vintage, gerecycled & Dierbaar textiel een nieuw leven krijgen.

Dierbaar textiel

Geeft de mogelijkheid om jouw Dierbare stof uit een bijzondere tijd bij je te dragen door er een gebruiksvoorwerp voor de aankomende van te maken.

Ik ben gespecialiseerd in het maken van meditatiebenodigdheden, kussens & tassen van gerecyclede stoffen en Dierbaar textiel.


Het bijzondere aan deze geschenken zit in het textiel, jouw textiel wat niet gewassen wordt en daardoor blijft zoals het is tot in de vezels die je bijstaan en troosten in de verwerking van het leven vanuit dankbaarheid en vergeving.

Het ontwerp is niet standaard maar gemaakt vanuit passie voor het leven want diep van binnen weet je dat je innerlijke kracht je op weg helpt.


In het atelier aan De Bullaan 4 te Heiloo kun je met je uitgezochte textiel langskomen na het maken van een afspraak 06-53684451, zodat alle aandacht voor jou is gereserveerd. Hier begint het proces namelijk al met textiel wat je hebt gevonden. Ik krijg terug dat dit een belangrijke start is om mét of zonder dierbaren met zorg te doen.
Thuis zijn er al allerlei herinneringen losgekomen. Neem deze gewoon allemaal mee naar het textielatelier. Daar gaan we verder want met liefdevolle aandacht kun je de verhalen vertellen die bij jouw meegebrachte stoffen horen.

Hierna stel je met je Dierbare stof een kleurenpalet samen rond jouw gekozen item, een tas, meditatie of lounge kussen. Er is een grote diversiteit aan stoffen van The happy goddess in you, die uit gerecyclede stoffen en kleding bestaat die je rijkelijk gebruiken mag.


- Intake gesprek is 3 uur en onder het genot van versnaperingen, heerlijk verse koffie ontwerpen we een om een pracht van een Dierbaar kussen.
De waarde van dit proces is : 75.-

- Het maakproces gebeurd op een afgesproken moment in de week. Ik stuur je procesfoto's zodat het kussen of je tas naar je toe groeit en langzaam eigen kan worden.
De waarde voor dit proces is: 125.-

- Een Bezielingsdag van 10u tot 15u inclusief fantastische lunch bij 'De keuken met karakter', het samenstellen van het kussen en het maakproces met procesfoto's en een persoonlijk kussen.
Daar vraag ik een waarde voor van: 255.-Op Instagram: the_happy_goddess_in_you_ post ik elke week de avontuurlijke belevenissen uit het textielatelier, laat je inspireren!
                                                                   
 

Op Instagram en Facebook worden er wekelijks nieuwe belevenissen en  foto's gepost  en voel je welkom om ook op social media te lezen over de avonturen met gerecycled & Dierbaar textiel