The happy goddess  in you
Atelier waar vintage, gerecycled & Dierbaar textiel een nieuw leven krijgen.

Samenwerking kunstenaars


Caroline Geerling  van CaroArt gallery en Alina Smit Oprichtster van The happy goddess in you hebben hun kwaliteiten gebundeld in:

Schilderkunst en meditatiekussens

Caroline: Ik werk al enige tijd met Powertex, een bindmiddel waardoor veel natuurlijke materialen een prachtige en goede hechting krijgen op het panel. Mijn schilderijen  zijn gefotografeerd en vervolgens op textiel gedrukt. Patronen en kleuren, biasband  liefdevol bij elkaar gebracht. Samen werken met Alina Smit van The happy goddess in you heeft er toegeleid dat  onze kwaliteiten in een werk te zien zijn, namelijk meditatiekussens van hoge kwaliteit gevuld met boekweitdoppen en in Nederland gemaakt.

De kussens zijn in verschillende maten en kleuren te verkrijgen met je favoriete deel van het schilderij.

De prijs is 79.- per kussen.

te bestellen via: 

info@thehappygoddessinyou.nl

www.caroartgallery.com
Soundscape  concert en klankschaalkussens:
Een samenwerking tussen Eugene Bakker van Syncopercussie en Alina Smit oprichtster van The happy goddess in you

De vijf elementen: aarde, water, lucht en ruimte zijn de bouwstenen van je persoonlijkheid. Ze staan voor verschillende karaktereigenschappen die in bepaalde verhouding in je aanwezig zijn.

Dit is de inspiratiebron voor een Soundscape, een innerlijke muziekreis.
Het is een muzikale performance die je ondergaat op een voor jou prettige manier, zittend of liggend met je ogen open of met je ogen gesloten.
Je gedachten nemen je mee op de reis van de muziek.

Een Soundscape kan een 'akoestische ecologie' zijn: geluiden van natuurkrachten, de dieren en de mens maar ook een 'imaginaire' Soundscape die de verspreiding en verplaatsing van dingen en wezens oproept.
Het is een unieke persoonlijke beleving!

Op Facebook kun je op : SyncopePercussie meer lezen over deze optredens.