The happy goddess  in you
Atelier waar vintage, gerecycled & Dierbaar textiel een nieuw leven krijgen.

Te huur gevraagd: Een atelierruimte

In het atelier van The happy goddess in you liggen materialen die de afgelopen 4 jaar met liefde zijn verzameld.
Zolders mocht ik op, inboedels en erfenissen met Dierbare stoffen en producten mocht ik uitzoeken voor o.a. meditatiebenodigdheden, mondkapjes en kerstkransen.

Textiel is het meest persoonlijke product waar je vaak niet zo goed raad mee weet.

Het hangt vaak jaren in de kast of in dozen soort van verstopt....Ik vind deze materialen fantastisch en wil alle stoffen een goede zichtbare plek geven in mijn atelier.

Daarom ben ik op zoek naar een plek, waar elke stof, elk product en daardoor elk verhaal erachter, tot zijn recht komt.

Gewoon ter ere van het leven.Op zoek naar:

Een droge, te verwarmde ruimte van minimaal 8 bij 8 meter op de begane grond.
Een inspirerende plek in de buurt van Venhuizen N-H waar ik mijn atelier mag voortzetten en anderen én mezelf kan inspireren tot het gebruiken, verwerken van gerecyclede producten op kleine schaal.Heb je een idee, een schuur, een Dierbaar erf, een winkel, een loods, een activiteitencentrum, een kerk, waarin we een samenwerking aan kunnen gaan, bel me alsjeblieft zodat we kunnen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.


Warme groet Alina

06-53684451