The happy goddess  in you

Textielatelier waar sinds 2017 vintage, gerecycled & Dierbaar textiel een nieuw leven krijgen.

Dierbaar textiel


Geeft de mogelijkheid om jouw Dierbare stof uit een bijzondere tijd bij je te dragen door er een gebruiksvoorwerp voor de aankomende van te maken.

Ik ben gespecialiseerd in het maken van meditatiebenodigdheden, kussens, tassen, hoofddoeken en lijkwades van gerecyclede stoffen en Dierbaar textiel.


Het bijzondere aan deze geschenken zit in het textiel, jouw textiel wat niet gewassen wordt en daardoor blijft zoals het is tot in de vezels die je bijstaan en troosten in de verwerking van het leven vanuit dankbaarheid en vergeving.

Het ontwerp is niet standaard maar gemaakt vanuit passie voor het leven want diep van binnen weet je dat je innerlijke kracht je op weg helpt.


In het Textielatelier kun je met je uitgezochte Dierbare textiel langskomen na het maken van een afspraak voor dit intake gesprek: 06-53684451, zodat alle aandacht voor jou is gereserveerd. Hier begint het proces namelijk al met textiel wat je hebt gevonden.


Ik krijg terug dat dit een belangrijke start is om mét of zonder dierbaren met zorg te doen.
Thuis zijn er al allerlei herinneringen losgekomen. Neem deze gewoon allemaal mee naar het textielatelier. Daar gaan we verder want met liefdevolle aandacht kun je de verhalen vertellen die bij jouw meegebrachte stoffen horen.

Hierna stel je met je Dierbare stof een kleurenpalet samen rond jouw gekozen item, een tas, meditatie of lounge kussen. Er is een grote diversiteit aan stoffen van The happy goddess in you, die uit gerecyclede stoffen en kleding bestaat die je rijkelijk gebruiken mag.


De Dierbaar textiel dag duurt ongeveer 4 uur en is een geheel verzorgde dag. Onder het genot van versnaperingen, heerlijk verse koffie en een gezonde lunch ontwerpen we een pracht van een Dierbaar product.
Levensverhalen en herinneringen krijgen veel aandacht in de liefdevolle omgeving in het textielatelier. 

Daarna ga ik aan de slag met het maakproces. Dit gebeurd op een afgesproken moment later in de week.
Voor de verbinding luister ik tijdens dit maakproces de lievelingsmuziek uit de tijd van het Dierbare textiel maar ook de lievelingsmuziek van de ontvanger van het kussen. Ik stuur je procesfoto's zodat het kussen of je tas naar je toe groeit en langzaam eigen kan worden.
De waarde van dit proces is: € 350
Wil je meer informatie over de dag of je gelijk opgeven klik hier


Samen-geef-kado is een persoonlijk product wat je samenstelt met scala aan lapjes textiel van vrienden, familie en dierbaren.
Het ontwerpen tijdens de dag, foto's die ik je stuur tijdens het maakproces, draaien van de lievelingsmuziek, productie van minimaal 2 werkdagen heeft een waarde € 350.
Het Samen-geef- kado, het kussen, de meditatiemat, de tas of de lijkwade, bestaat uit vele verschillende lapjes die liefdevol bij elkaar worden geplaatst, en zo een palet van kleuren, texturen & herinneringen wordt.


Een Dierbaar textiel workshop is een gezellig ochtend of middag van 3 uur met maximaal 5 deelnemers. Waarbij we een boekomslag van jouw Dierbaar textiel ontwerpen. Ik geef een lezing, we delen onze verhalen en je krijgt de materialen die nodig zijn voor je boekomslag inclusief notitieboek. De workshop wordt ook gegeven in het textielatelier en is inclusief koffie, thee en iets lekkers. Bij deze workshop kan je wanneer je wilt je eigen naaimachine mee nemen.  

De waarde van dit proces is: € 97

Wil je meer informatie over de workshop of je gelijk opgeven klik hier.


Op Instagram: the_happy_goddess_in_you_ post ik elke week de avontuurlijke belevenissen uit het textielatelier, laat je inspireren!

Op Instagram en Facebook worden er wekelijks nieuwe belevenissen en foto's gepost en voel je welkom om ook op social media te lezen over de avonturen met gerecycled & Dierbaar textiel
Ik werk op afspraak en je kunt me mailen of bellen


Bezoek ook eens:

www.thehappygoddessinyou.nl
info@thehappygoddessinyou.nl

Insta: the_happy_goddess_in_you

FB: Alina Smit


06-53684451

Kvk 746917

NL 68 KNAB 0258 9331 00


Je bent van harte welkom