The happy goddess  in you

Textielatelier waar sinds 2017 vintage, gerecycled & Dierbaar textiel een nieuw leven krijgen.

Reviews & Verkooppunten


Dankzij de mening van de klant op deze site en de reviews op social media kan de kwaliteit hoog worden gehouden van de producten gemaakt in het textielatelier:


 • "Och wat zijn ze weer prachtig, Alina!" schrijft Mathilde.


 • Manon schrijft: "Tijdens een bewogen periode in mijn leven ben ik met mediteren begonnen. Meditatie heeft mij geholpen om terug te komen bij mezelf en (weer) een positieve draai te geven aan mijn leven. Kort hierna kreeg ik voor mijn verjaardag een zeer liefdevol en toepasselijk kado van mijn vriendinnetje Anne: een persoonlijk meditatiekussen van Dierbaar textiel!


Allereerst begint het al met de persoonlijke voorpret. Ik ben de zolder op gegaan, op zoek naar voorwerpen en stoffen met een emotionele waarde of bepaalde gedachten. Een super leuke trip down memory lane met als resultaat; een verzameling van positieve herinneringen.
Samen met Anne ontmoetten we Alina in het atelier van The happy goddess in you & Dierbaar textiel: een plek waar vintage, gerecycled materiaal en dierbaar textiel een nieuw leven krijgen. Onder het genot van een cappuccino en een heerlijke zelfgemaakte appeltaart gingen we met elkaar in gesprek.

Alina weet een hele prettige sfeer te creëren waarbij je al snel het gevoel krijgt dat je alles met haar kunt delen. Tijdens het gesprek kwam naar voren wat mij heeft gemaakt tot de persoon die ik nu ben, wat mij gelukkig maakt, hoe mijn band met Anne is en wat wij samen voor mooie avonturen hebben beleefd.
Nadat de intentie en het gevoel van het meditatiekussen duidelijk is, wordt het tijd voor het samenstellen van het ontwerp. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de meegebrachte attributen en stalen. In het knusse atelier gaan we daarnaast op zoek naar andere stoffen die daarbij passen en die een positief gevoel opwekken. Alles komt centraal op de tafel te liggen. Het is heel bijzonder om te ervaren hoe deze stapel van georganiseerde chaos verandert in een prachtige kleursamenstelling die de intentie en het gevoel perfect vertegenwoordigt.

Alina heeft van deze samenstelling een prachtig meditatiekussen gecreëerd, voorzien van al mijn wensen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en zowel Anne als Aline erg dankbaar voor deze mooie ervaring. Tijdens het mediteren op mijn unieke kussen draag ik voortaan het positieve gevoel van alle fijne herinneringen bij me, waarvan de creatie van dit kussen er nu óók een is. Bedankt Alina!"

 • "Ik heb een kussen gekocht. Ik heb het op tijd kunnen ontvangen en mijn verloofde zei dat het een van haar favoriete kado's ooit is. Het is een prachtig kussen, bedankt voor de goede verzending en de samenwerking en mij te begrijpen op afstand". van Jonathan.


 • "Soms komen er mensen op je pad, waarvan je denkt..dit heeft zo moeten zijn. Alina is zo iemand. Met haar mooie bedrijf The happy goddess in you, maakt zij meditatie kussens en matten van gerecyclede producten. Echt een vrouw naar mijn hart! Zij heeft voor mij een meditatieset gemaakt in mijn balanskleuren. Rood en Olijfgroen, want wat is er mooier om te mediteren en echt in jezelf te keren terwijl je op een kussen zit waarvan de kleuren het beste in je naar boven halen." van Barbro.


 • "Wat een prachtige kleuren gebruik je Alina". van Suze


 • Wat een feest. twee nieuwe mondkapjes in de stijl van mijn visite kaartje, gemaakt door Alina met liefde, aandacht en vintage stofjes. Dank je wel!" van Karin


 • "The happy goddess in you heeft me de verschillende kussen vullingen laten voelen; stro uit de wei, hennep haksel, katoen- pulp of boekweitdoppen. Ik kon het vergelijken. Ik mocht echt de tijd nemen om tot een besluit te komen. In het atelier waren veel stoffen waar ik uit kon kiezen. Het werd een warm bordeaux van fluweel. Het klopte met de functie van het kussen en het klopt nog steeds. Het nodigt me uit om rustig tot mezelf te komen in deze drukke tijd". van Abel.


 • Al langere tijd stonden yogakussentjes op mijn verlanglijstje! In september 2019 maakte ik een afspraak om, met voor mij belangrijke stofjes, een keuze te maken voor de yoga kussens. Na uitleg hoe Alina deze maakt en waarom werd ik steeds enthousiaster! In haar knusse en warme yurt, vroeg Alina mij welke kleuren belangrijk voor mij zijn en goed passen in mijn ruimte.Na wat in gesprek te gaan over combinaties maken en het uiteindelijke plan, ging Alina aan het werk. Na een weekje stuurde ze wat foto’s over aanvullingen wat betreft kleurencombi’s en vroeg wat ik daarvan vond. Tijdens dit hele maakproces werd ik op de hoogte gehouden middels foto's. Op een liefde volle en meelevende manier ben ik door Alina begeleid! Dank je wel!" van Nellie


 • "De yogamat die Alina voor mij heeft gemaakt is een wonder van schoonheid en eenvoud tegelijk.

 • Alina werkt met gebruikte materialen, een idee dat me zeer aanspreekt. Mijn mat is gemaakt van twee lagen wol met een molton ertussen, prachtig afgewerkt met fijne knoopsteekjes langs de randen. Zo'n mat waar je wel even aan moet zitten als je er langs loopt. Ik voel me gedragen door het comfort van de mat en de liefde waarmee deze gemaakt is."
  Dorien van www.eigenwijsheidsontwikkeling.nl


 • "The happy goddess in you heeft voor ons gezin een plek gecreëerd met een ronde mat waarbij aan de zijkant allemaal bergkristalletjes zijn geborduurd. Ronde kussens met eekhoorntjes, paardjes, olifantjes, draakjes kunnen in een kring bijgezet worden. Mijn leven is er mooier en gezelliger van geworden omdat de kussens afgestemd zijn op de hoogst haalbare liefde." van H. te B.


 • "Het 40 bij 50 kussen is ideaal voor Yin yoga het ondersteunt mij beter dan een zachte bolster. Ook de Saddle (een moeilijke pose op de rug) lukt mij nu met gemak, een kwartier volhouden en me tegelijkertijd ontspannen." van een Yoga teacher.


 • "Bedankt voor alle moeite voor het kussen: het is een mooi kussen waar ik super blij mee ben". van een moeder en yoga beoefenaar.


 • "De kussens zijn echt Top!" van een beginnende stilzitter


 • "The happy goddess in you maakt prachtige kussens en matten op maat van mooie stoffen in prachtige kleuren. Allemaal details en alles met liefde en zorg gemaakt!" van een eigenaresse van Yogastudio in Hilversum


 • "De paarse kussens zijn mooi en fijn, heerlijk. Precies in de kleuren van ons bedrijf."van een psycho-therapeuten centrum


 • "Dank voor dit mooie meditatiekussen! Mijn zoektocht naar een geschikte die oké is én die ik mooi vind is voorbij." van een beoefenaar


 • "Fijn dat The happy goddess in you met zoveel tijd en aandacht naar mijn Dierbare stoffen heeft gekeken en uiteindelijk ronde meditatie kussens maakt voor mijn nieuw op te zetten kindercentrum." van N. te B


Verkooppunten van meditatiekussens :

p.s. Op deze plekken worden kussens verkocht naar eigen ontwerp. Wil je een een persoonlijk kussen op maat gemaakt dan kun je in het Textielatelier langskomen
om samen een kussen naar wens te ontwerpen.

 • Ananda Yoga:
  www.anandayoga.nl, Boomberglaan 18, 1217 RS, in Hilversum (op afspraak 06-53684451)
 • Textielatelier van The happy goddess in you:
  De Ondernemerstuin, gesitueerd naast de botanische tuinen van Hortus Alkmaar, Berenkoog 35 unit 1.15, 1822 BH, Alkmaar (op afspraak 06-53684451)

Op instagram en Facebook worden er wekelijks nieuwe belevenissen en foto's gepost en voel je welkom om ook op social media te lezen over de avonturen met gerecycled , vintage & Dierbaar textiel
Ik werk op afspraak en je kunt me mailen of bellen


Bezoek ook eens:

www.thehappygoddessinyou.nl
info@thehappygoddessinyou.nl

Insta: the_happy_goddess_in_you

FB: Alina Smit


06-53684451

Kvk 746917

NL 68 KNAB 0258 9331 00


Je bent van harte welkom